Service

APK-Keuring

De APK keuring is een jaarlijkse keuring om ervoor te zorgen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen op de weg. Tijdens de APK keuring wordt er ook naar de schadelijk uitstoot van de auto gekeken. Mocht de auto te veel schadelijke stoffen uitstoten, dan wordt er naar een passende oplossing gezocht om dit e verminderen. Doordat onze werknemers APK keurmeesters zijn en zich elke 2 jaar verplicht bij laten scholen, kunt u er zeker van zijn dat de keuring nauwkeurig uitgevoerd wordt en daarna weer veilig de weg op kan. Alle eventuele reparaties worden eerst met u besproken. Na akkoord, zorgen wij ervoor dat de auto zo snel mogelijk weer voor u klaar staat.
Bandenspanning
Remmen
Verlichting
Ruitenwissers & ruitenvloeistof
Werking van ramen, deuren en sloten
Veiligheidsgordels
Uitlaat

Reparaties & onderhoud

Voor reparatie, onderhoud kunt u contact opnemen om een afspraak te maken. Onderhoud van een camper of grote bestelbus is voor ons geen probleem. De kosten en nodige reparaties zullen eerst met u besproken worden voordat wij deze in rekening brengen.

Diagnose

Lampjes die branden op het dashboard, we kennen het allemaal. Met ons moderne uitlees apparaat kunnen wij kijken wat er aan de hand is en dit zo snel mogelijk voor u oplossen.
Maak een afspraak

Airco service

Doet uw airco het niet meer zoals u gewend bent of heeft u een naar luchtje in de auto als u de airco aanzet? Maak een afspraak en wij zullen het voor u oplossen.

Bandenopslag

Heeft u geen mogelijkheid om uw winter of zomerbanden zelf thuis bewaren? Dat is geen probleem, bij ons kunt u ze gemakkelijk opslaan. Ook kunt u ons natuurlijk benaderen voor een wielenwissel, een algemene bandencheck of bij een lekke band. Neem contact op via de e-mail of telefoon voor meer informatie.

Uitlijnen & Balanceren

Heeft u het gevoel dat uw auto naar links of rechts trekt? Dan zou het kunnen dat de auto opnieuw uitgelijnd moet worden. Heeft u meer moeite met het rechthouden van de auto tijdens lange rechte stukken? Maak gemakkelijk een afspraak via de mail of telefoon.
Spoed reparaties
Mocht u onverhoopt een lekke band krijgen of een lampje hebben dat stuk is? Wij zullen proberen u altijd zo snel mogelijk weer de weg op te helpen. Wij beschikken over voldoende bruggen dus er is er altijd wel één vrij voor spoedreparaties. In onze kantine kunt u onder het genot van een kop koffie of thee wachten tot uw auto weer gereed is.
Maak een afspraak