Over Max

Over Max Ketema
Max: ’’Ruim 30 jaar was Henk Leegwater auto’s een begrip in de Zaanstreek. Als jongetje van 14 jaar kwam ik hier binnen, waar ik door toffe collega’s en werkgevers werd opgeleid tot eerste automonteur en APK meester’’. 

Toen Henk en Vera de respectabele leeftijd hadden bereikt om met pensioen te mogen gaan, ontwikkelde er een mogelijkheid om de autogarage voort te zetten. Een droom die uiteindelijk werkelijkheid werd. Vanaf 1 januari 2020 heb ik, Max Ketema, de huidige garage activiteiten doorgezet onder de naam Max Ketema auto’s. Verder is de schade afdeling is ook voortgezet, dit wordt verzorgd door Schneider autoschade. 

Wij hebben een brede ervaring op het gebied van onderhoud, reparaties, APK – keuringen, diagnoses stellen, airco onderhoud en in – en verkoop van occasions. Met onze 4 koloms bruggen kunnen wij ook campers en bedrijfsbussen onderhouden. 

Doordat onze garage RDW erkend is kunnen wij: In eigen beheer APK keuringen uitvoeren tot >3500 kg. Voertuigen opnemen in bedrijfsvoorraad en auto’s die verkocht zijn gelijk tenaamstellen.

Ons Team

Onze team bestaat uit ervaren en vriendelijke medewerkers en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer de weg op kan. Ons team is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle merken van auto’s, bedrijfswagens en campers.